Peter Vander Auwera: “Geen goede innovatie zonder de inbreng van kunstenaars”

Peter Vander Auwera is een denker. Hij heeft al veel nagedacht over innovatie en verandering.

Maar Peter is ook een creatieve doener. Hij maakt schilderijen en gedichten.

Een op het eerste gezicht vreemde combinatie. Maar dan ken je Peter niet.

Peter werkt bij SWIFT. Een internationale financiële organisatie. Binnen dit bedrijf startte Peter met een erg inspirerend initiatief: Innotribe.
Een community waar de financiële leiders van vandaag en de grote denkers van morgen samenkomen om te kijken hoe ze de financiële wereld ten goede kunnen veranderen.

Met Innotribe bracht Peter deze mensen samen op wat hij zelf noemt ‘hoge kwaliteit ontmoetingsplatformen’ . Om van elkaar te leren, om conversaties te starten, om terug te durven dromen.
Peter leeft en werkt op het snijveld van business transformatie en kunst.

Sinds begin dit jaar heeft hij een Sabbatical, een periode waarin hij vrij neemt en even afstand neemt van zijn dagelijkse werkzaamheden bij Swift.OVER DE PODCAST

De Story Club is een interview-programma dat gelooft dat jouw persoonlijke verhaal de belangrijkste drager is van jouw succes.

Het is een serie unieke muzikale luisterstukjes waar moedige mensen hun dieperliggend persoonlijk verhaal vertellen. Over hun avontuurlijke innerlijke reis, en de lessen die ze leerden tijdens hun zoektocht naar wie ze werkelijk zijn en waarom ze hier zijn.

Host: Raf Stevens
RAF SPREEKT


Raf Stevens spreekt goed en graag over de kracht van verhalen.
Nodig hem eens uit voor een inspiratiesessie.

NEEM CONTACT