Jan Jacobs (Coach Jan): “Ook mijn weg naar een mindful leven was een hobbelig parcours”

Ik sprak met Jan Jacobs. Ook wel gekend als coach Jan.
Als coach wil hij mensen gidsen naar een meer kwaliteitsvol leven. Jan heeft ook een veel beluisterde podcast. De coach Jan podcast.

Wat me opviel in ons gesprek is dat Jan zijn verhaal er eentje is met veel hoofdstukken. En in elk van die hoofdstukken heeft hij een andere rol. Zo zal je in deze podcast Jan leren kennen in zijn rol als leerling.
En als leraar. Want Jan wil de dingen verklaren. Hij heeft ook duidelijk een rol als inspirator.

En zoals elk goed verhaal kent ook het verhaal van Jan doorheen de jaren vele hindernissen en obstakels die overwonnen moeten worden.OVER RAF STEVENS

Raf Stevens (46) heeft ruim twintig jaar ervaring in communicatie. Sinds twaalf jaar is hij zelfstandig actief in business storytelling. Raf ondersteunde al tal van bedrijven en organisaties in het vertalen van strategie- en verandertrajecten naar sterke verhalen. Hij begeleidt ook managers in het succesvol inzetten van hun persoonlijke verhaal. Raf is ook de host van de Story Club podcast, een interviewprogramma over storytelling, communicatie en leiderschap.

Maak kennisRaf zijn nieuwe worp: RAAK!

Gericht op de praktijk en meteen praktisch toepasbaar!

BESTEL
Na het verschijnen van zijn boeken ‘Sterke Verhalen, Sterke Leiders’ en ‘RAAK!’ deed Raf Stevens vele interviews met leiders. Alle verhalen staan op www.rafstevens.be en op de blog www.watisjouwverhaal.be.

Meer info