GertJan Van Hellemont: “Het was burgerlijk ingenieur worden of muzikant.”

Je kent Gertjan Van Hellemont als de bezieler en zanger van Douglas Firs. Ze hebben net een nieuwe plaat uit ‘Hinges of Luck’. Pareltje.

Maar misschien ken je Gertjan ook als de host van zijn eigen Radio 1 podcast Wanderland waar hij al 2 zomers lang gaat wandelen met bekende artiesten.

Wat heeft Gertjan met café The Barfly in Montreal?
Waarom is hij blij met zijn basisopleiding Latijn Wiskunde?

In deze podcast kom je ook te weten hoe de jonge Gertjan op 14-jarige leeftijd overdonderd werd door een erg mooi country nummer. En waarom is zijn gevoel van vrijheid zo sterk?

“Ik ben liever interviewer dan geinterviewde.”


OVER DE PODCAST

De Story Club is een interview-programma dat gelooft dat jouw persoonlijke verhaal de belangrijkste drager is van jouw succes.

Het is een serie unieke muzikale luisterstukjes waar moedige mensen hun dieperliggend persoonlijk verhaal vertellen. Over hun avontuurlijke innerlijke reis, en de lessen die ze leerden tijdens hun zoektocht naar wie ze werkelijk zijn en waarom ze hier zijn.

Host: Raf Stevens
OVER RAF STEVENS

Raf Stevens (46) heeft ruim twintig jaar ervaring in communicatie. Sinds twaalf jaar is hij zelfstandig actief in business storytelling. Raf ondersteunde al tal van bedrijven en organisaties in het vertalen van strategie- en verandertrajecten naar sterke verhalen. Hij begeleidt ook managers in het succesvol inzetten van hun persoonlijke verhaal. Raf is ook de host van de Story Club podcast, een interviewprogramma over storytelling, communicatie en leiderschap.

Maak kennis