Bart Van der Roost: “Als ik mijn job goed doe, ga ik echt een verschil kunnen maken.”

Bart Van der Roost is de nieuwe algemeen directeur van Opera Vlaanderen Ballet Vlaanderen.

Bart houdt van conversaties. “Onlangs zat ik op een fundraiser naast een hartchirurg. Ik ben mezelf domweg vergeten voorstellen. Zo nieuwsgierig was ik naar de man zijn verhaal.”

Het is een aflevering met veel muziek. Hoe kan het ook anders want Bart werkt al zijn hele carrière voor en achter de schermen van de klassieke muziekwereld. Hij studeerde af als trombonist aan het Lemmensinstituut, werkte als progammamaker bij Klara en was vijf jaar productiehoofd bij Brussels Philharmonic.

Ik praat met Bart over zijn dromen en zijn angsten, en over welke rol zijn persoonlijke verhaal heeft in zijn succes. Maar voor ik hem wat vragen stel, stelde ik Bart voor om ook de rollen eens om te draaien.RAF SPREEKT


Raf Stevens spreekt goed en graag over de kracht van verhalen.
Nodig hem eens uit voor een inspiratiesessie.

NEEM CONTACTOVER DE PODCAST

De Story Club is een interview-programma dat gelooft dat jouw persoonlijke verhaal de belangrijkste drager is van jouw succes.

Het is een serie unieke muzikale luisterstukjes waar moedige mensen hun dieperliggend persoonlijk verhaal vertellen. Over hun avontuurlijke innerlijke reis, en de lessen die ze leerden tijdens hun zoektocht naar wie ze werkelijk zijn en waarom ze hier zijn.

Host: Raf Stevens