Anja Hueber: “De leegte en de stilte zitten vol met schatten.”

“We zijn allemaal bang van de leegte. Dus we vullen ons leven maar op, en proppen het maar vol.”Anja Hueber, Quinx

Het thema van deze aflevering is vertragen.

Anja is mede-stichter van Quinx, een training- en adviesorganisatie met focus op persoonlijke ontwikkeling en verbindend leiderschap.

Als je op de site van Quinx klikt op ‘wie is Anja Hueber’ dan lees je dit:
“Met veel plezier werk ik al jarenlang met mensen, zowel binnen als buiten organisaties. De manier waarop ik werk, wordt door veel mensen omschreven als: verdiepend, verstillend en vertragend.”

Naast coach en trainer is Anja ook heel actief bij de organisatie Levenswijs.

Stichting Levenswijs draagt bij aan een zinvolle beleving van de laatste levensfase van ouderen en streeft naar meer contact, begrip en solidariteit tussen ouderen en de jongere generaties.OVER RAF STEVENS

Raf Stevens (46) heeft ruim twintig jaar ervaring in communicatie. Sinds twaalf jaar is hij zelfstandig actief in business storytelling. Raf ondersteunde al tal van bedrijven en organisaties in het vertalen van strategie- en verandertrajecten naar sterke verhalen. Hij begeleidt ook managers in het succesvol inzetten van hun persoonlijke verhaal. Raf is ook de host van de Story Club podcast, een interviewprogramma over storytelling, communicatie en leiderschap.

Maak kennisNa het verschijnen van zijn boeken ‘Sterke Verhalen, Sterke Leiders’ en ‘RAAK!’ deed Raf Stevens vele interviews met leiders. Alle verhalen staan op www.rafstevens.be en op de blog www.watisjouwverhaal.be.

Meer info