STORY CIRCLES

Voor iedereen die gelooft in eerlijke inspiratie en de kracht van een groep
Wanneer investeerde je nog in je persoonlijke ontwikkeling?

HET CONCEPT:

Story Circles zijn samenkomsten die een warme plek zijn voor iedereen die zichzelf wil verrijken. Een plaats waar uitwisseling van verhalen en ervaringen centraal staan. Deze samenkomsten zijn ontstaan uit het succes van de Story Club Podcast, en de vraag van luisteraars om in groep tot nog sterkere leermomenten te komen.

Een centrale gast opent de namiddag met zijn of haar persoonlijke verhaal rond een specifiek thema.

Daarna zetten we ons in een cirkel waarbij de gast een deelnemer wordt zoals jij en ik. We nemen rustig de tijd om naar elkaars verhalen en ervaringen te luisteren. We proberen goed de balans te houden tussen rust en dynamiek, tussen zorg en resultaat, tussen stilte en gedruis.

Maximaal aantal plaatsen: 10

5 Story Circles, 5 thema’s
Ontdek de agenda
Agenda Story Circle
Geniet van een intense, warme middag en laat je inspireren
door een persoonlijk verhaal.

VOOR WIE?

Voor mensen die zich willen versterken als persoon, én die nood hebben aan vertrouwen en veiligheid om persoonlijke zaken bespreekbaar te maken.

Voor mensen die willen stilstaan bij de dieperliggende thema’s in hun leven: kracht & kwetsbaarheid, identiteit, trauma, geluk,…

Voor leidinggevenden en ondernemers die vanuit vergelijkbare thema’s elkaar makkelijker kunnen steunen en raadgeven.

Met de Story Circles willen we een plek creëren waarin al deze mensen elkaar kunnen ontmoeten als mens, met hun zoeken, hun onzekerheden en hun emoties.


Ben jij vandaag al de held(in) in jouw verhaal?

Story Circle op 28 november, Marc Michils

Ieder mensenleven zit vol verhalen. En in ons levensverhaal willen we allemaal onze eigen held of heldin zijn. Maar niemand wordt als held geboren – alleen door op pad te gaan, te ervaren en te groeien bereik je de heldenstatus.

In deze Story Circle nemen we je graag mee op een tocht doorheen jouw levensverhaal.

Wat is de rode draad van jouw verhaal? Hoe verloopt het pad? Waar ligt het beloofde land? En hoe kan een crisis of een conflict je op weg zetten naar een nieuw verhaal?

Onze gast op 28 november is Marc Michils.

Marc bouwde een imposante carrière uit in de reclamesector en was 9 jaar CEO van Saatchi & Saatchi. Sinds januari 2013 begon hij aan een nieuw verhaal en is hij algemeen directeur van Kom op tegen Kanker. Die overstap deed nogal wat stof opwaaien. Het is immers niet gebruikelijk dat iemand met zijn positie plots een functie opneemt in de non-profitsector.

In deze Story Circle houden we het verhaal van Marc – én jouw verhaal – tegen het licht van het krachtige story-model van Joseph Campbell: De Reis van de Held. Dit model beschrijft in essentie de levensreis of zoektocht die iemand aangaat op zoek naar zijn of haar eigen identiteit.

De Reis van de Held toont ook aan dat elk verhaal begint met een gevoel van onrust, een breuk met de status-quo.

Misschien zoek je nieuwe uitdagingen in je loopbaan, of mist je team een echte drive. Om weer open en enthousiast nieuwe wegen in te kunnen slaan, moet je ‘op reis’. En ongetwijfeld kom je op je reis naar jezelf obstakels tegen. Wanneer kwam je intern in aanraking met je eigen weerstand en emoties? Wanneer stuitte je extern op een flinke portie weerstand?

In deze Story Circle delen we verhalen en ervaringen over het belang van het bewaken van je eigen levensverhaal. Over zelf leven in plaats van laten leven en geleefd worden. Over hoge ambities stellen, energie en het kennen en herkennen van je eigen glorie.


Eventbrite - 'De regie van je leven in eigen hand houden' - Story Circle 28 november

PRAKTISCH

Wanneer: 28 november, 13u30 – 17u
Locatie: Brussel, Kom op tegen Kanker
Prijs: €150/persoon (excl btw) / €180 (incl btw)


Graag voor jouw bedrijf een Story Circle op maat?
Stuur een mail naar info@rafstevens.be

STORY CIRCLES OP MAAT, KAN DAT OOK?

Ja, dat kan.
En misschien is dit wel iets voor jouw bedrijf of team.

Stap met je team even uit de dagelijkse drukte. Voorbij de waan van de dag. Luister eens naar elkaar verhalen met open oren.

Samen gaan we hier vanuit de kracht van een groep collega’s een leerdynamiek opbouwen rond een thema dat voor jouw team belangrijk is. Zo ontstaat diepere persoonlijke connectie en meer engagement.