Mensen willen niet alleen maar worden bestuurd, ze willen het gevoel hebben dat ze bijdragen aan een waardevol doel. Ze willen deel uitmaken van een groter verhaal. En hierbij worden ze aangetrokken door authentieke, menselijke leiders.

Enkel leiders met oog voor menselijke relaties en die zichzelf niet wegsteken, krijgen de energie nog gemobiliseerd. Leiders die hun persoonlijke verhaal scherp hebben, en die geen angst hebben om duidelijk te communiceren waar zij voor staan en gaan. Maar hoe geef je als leider taal aan wat je drijft zonder dat het vaag of zweverig wordt?

 

Individueel coachingstraject


Mijn uitgangspunt is eenvoudig: je slagkracht als leider vergroten. In een coachingstraject neem ik je persoonlijke verhaal als uitgangspunt. Niet feiten en cijfers staan hier centraal maar emotie en energie.

Tijdens het traject kijken we in alle rust naar alle hoofdstukken van je verhaal, zowel deze van je persoonlijk als van je professionele leven.

Mogelijke ontwikkelingspunten:
*Scherp bewust worden van je persoonlijke verhaal.
*Angst overwinnen om duidelijk te communiceren waar jij voor staat en gaat.
*Krachtige communicatie en luistervaardigheden.
Narrative leadership


Krachtig leiderschap start bij het opzoek gaan naar je dieperliggende verhaal. Naar je diepste drijfveren. Pas dan wordt je ware identiteit als leider zichtbaar.

Inspirerende leiders slagen erin om zichzelf helemaal mee te brengen. Ze belichamen en brengen een compleet verhaal waar hoofd, hart en zijn mooi in evenwicht zijn.

Ik geloof dat verbinding pas mogelijk is wanneer je verhaal compleet is, en in balans.


Dieperliggende uitdaging


Het is een hele opdracht om goed taal te kunnen geven aan je verhaal. Maar van waaruit wordt die taal gesproken? Vanuit een stille, rustige plek? Of vanuit een plek van chaos en paniek?

Groeien in de balans tussen taal en stilte vraagt veel oefening.

Zelfbewuste leiders hebben de moed om in de stilte zichzelf te vinden, om dan doorheen het grensgebied tussen taal en stilte hun weg te banen naar een meer authentiek, menselijk en betekenisvol verhaal.


CONTACTEER MIJ                

Naam (*)

E-mail (*)

Bericht