De oorzaken van veel van wat er in ons leven gebeurt, liggen veel dieper dan we ons voorstellen. Toch kijken we zelden ver genoeg onder de oppervlakte.

In contact met onszelf en anderen zoeken we vaak naar de ‘juiste’ woorden. Maar we hebben geen aandacht voor de plaats waar die woorden vandaan komen. Is dit een stille plek of één van chaos en lawaai?

Mijn coachingswerk vertrekt vanuit de kracht van je innerlijk leiderschap. En hoe de toepassing ervan je de weg toont naar creativiteit, inzicht en openbaring.

 

Individueel coachingstraject


In een coachingstraject neem ik je persoonlijke verhaal als uitgangspunt. Niet woorden staan hier centraal maar emotie en energie.

Tijdens het traject kijken we in alle rust naar alle hoofdstukken van je verhaal, zowel deze van je persoonlijk als van je professionele leven.

Mogelijke ontwikkelingspunten:
*Scherp bewust worden van je persoonlijke verhaal.
*Angst overwinnen om duidelijk te communiceren waar jij voor staat en gaat.
*Krachtige communicatie en luistervaardigheden.
Wanneer woorden van een andere plaats komen


Deze tijden vragen om een bewuste revolutie in de manier waarop we naar elkaar handelen. Krachtig leiderschap heeft nood aan een authentieke, menselijke stem.

Inspirerende leiders slagen erin om zichzelf helemaal mee te brengen. Om echt aanwezig te zijn. Dit vereist ook dat ze afstand doen van hun behoefte om gelijk te hebben. Het vereist een compromisloze kwetsbaarheid.


Mijn aanpak


Werken met ‘ruimte’.

Wat mag er komen als er alleen ‘ruimte’ is? Wanneer we ons aan elkaar overgeven? Wanneer ik niet de intentie heb om je ergens naartoe te brengen (naar waar zou ik, en hoe zou ik dat moeten weten?).

Echt aanwezig.
We zitten of wandelen samen. Er is geen voorwaarde, en we worden gedreven door een open veld van bewustzijn. Er gebeurt niets, en niemand doet iets. Ik geloof dat daar zit de kracht zit van elke innerlijke transformatie.

“The true exploration is where your answer lies.”


CONTACTEER MIJ                

Naam (*)

E-mail (*)

Bericht