1

POWER STORY WORKSHOP

VOOR START-UPS & ONDERNEMERS

Deze training werkt het beste op maat,
als in-company sessie.

BEKIJK HET PROGRAMMA

2

LEADERSHIP STORY WORKSHOP

VOOR LEIDERS & MANAGERS

In-company sessies:
werk met je team samen aan jullie verhaal.

BEKIJK HET PROGRAMMA
Mijn verwachting zijn ruim overtroffen! Raf challengde niet alleen mijn verhaal. Maar tijdens de tweedaagse hebben we ook samen mijn story effectief verbeterd.
Nick Célis, Managing Partner, IntoData
Raf heeft mij op een heel praktische manier laten zien dat ik mijn persoonlijk verhaal de basis is voor succes. Hij heeft mij bouwstenen gegeven om ook nog meer aan mijn merkverhaal te werken.
Benedikt De Vreese, Zaakvoerder, V-Formation
Raf is een super inspirerend persoon! De inspiratie die ik uit deze 2 dagen haalde, is uniek voor mij. Hij toont mij hoe ik de juiste woorden gebruik, op het juiste moment en voor de juiste persoon.
Tanguy Serraes, Eigenaar, Larmuseau Sneeuwballen en Talamini
Soms vertellen we het foute verhaal, zonder dat we het zelf weten. Raf gaf mij een paar heel praktische handvaten, waar ik achteraf zeker heel snel mij vooruit kan. Met deze sessie kan je effectief iets mee doen. Bedankt.
David Desmet, Ceo, Xemera
Wat ik vooral meeneem, is dat je verhaal van je eigen identiteit moet komen. Vanuit je eigen passie en geloof. Allen op deze manier kan je het geloofwaardig overbrengen. Super inspirerend. Super praktisch. En fun!
Stijn Van Raes, Zaakvoerder, J-Stack
Ik heb hier nog scherper gevoeld wat mijn verhaal is. Ik heb de juiste woorden gevonden, en ook heel waardevolle feedback gekregen van de andere deelnemers. Ik heb eindelijk nog eens tijd genomen om te kijken wie ben ik en wat wil ik met mijn verhaal.
Vicky Daniels, Eigenaar / zaakvoerder, Playtoday
Ik vond het ook erg inspirerend om te leren van de andere ondernemers. Ook Raf heeft me erg geïnspireerd. Hij heeft erg veel expertise en denkt echt mee om je verhaal sterker te maken. Veel persoonlijk advies en inspiratie. Super.
Caroline Huys, Co-founder, Huys Sioen
Super om met een groep ondernemers te werken aan een sterker verhaal. Ik leerde ook dat in communicatie elk woord belang is. Echt elk woord. Ik neem veel zaken mee om morgen meteen toe te passen.
Bert Vandebeurie, Zaakvoerder, Connexi