Ontdek tijdens deze storytelling trainingen hoe jij jouw communicatie naar een hoger niveau kunt tillen.

Magische communicatie bestaat niet.
Alleen echte communicatie van echte mensen. Mensen verbinden met mensen. Niet met functietitels, niet met producten, niet met strategieën. Echte mensen met een sterk verhaal creëren vertrouwen, en daar draait het toch allemaal om.

 

Leider als storyteller – individueel traject


Je moet veel communiceren. Van gesprekken met je medewerkers tot presentaties bij stakeholder en partners. Hoe succesvol jij bent, is afhankelijk van de impact die jij maakt op zulke momenten.

Benut de kracht van jouw persoonlijke verhaal. In dit story traject leer ik je hoe jij jouw idee, jouw plan, jouw visie aantrekkelijk en op persoonlijke manier kan vertellen. Op zo’n manier dat je mensen in beweging krijgt.

ACTIEPUNT:
Ontwikkel je communicatievaardigheden en wordt een betere storyteller.

Storytelling for teams – incompany groepstraining


Wil jij de communicatiekrachten van jouw team vergroten?

Leer als team om op een meer verbindende manier je visie op de toekomst te delen. Mensen te motiveren tot samenwerking. Betekenis te geven aan verandering. Vertrouwen te creëren.

ACTIEPUNT:
In deze story sessie verbindt je jouw team rond een consistent verhaal. En je laat iedereen individueel ontdekken hoe ze een vonk in hun persoonlijke communicatie krijgen.Storytelling inspiratiesessie of lezing


Weg van top-down, eenrichtingsverkeer en push communicatie toon ik je aan de hand van 3 storylessen de weg naar meer verhalende en verbindende communicatie:

Storyles 1: mensen volgen geen functietitels, mensen volgen mensen.
Storyles 2: storytelling is geen ego-verhaal maar een meerwaarde verhaal.
Storyles 3: story-listening is even belangrijk als story-telling

CONTACTEER MIJ                

Naam (*)

E-mail (*)

Bericht